“We love to see you smile”

maak kennis met podesta

Creatief, betrouwbaar en ervaren

Podesta Event Supplies Is ontstaan uit de jarenlange ervaring en het enthousiasme voor de organisatie van evenementen en (entertainment) activiteiten van Henk Jan Freriks. Modern van opzet en met een zee aan mogelijkheden biedt het bedrijf een volledig aanbod aan de organisatie van uw complete productie, bedrijfsfeest, opening of themafeest .

De zorgvuldigheid waarmee Podesta Event Supplies een evenement organiseert en/of facilitair ondersteunt, komt voort uit het sterke besef dat een festiviteit niet alleen staat of valt met een goede organisatie, maar ook met de kwaliteit van alle benodigdheden. Een volledige afstemming op uw wensen en het streven naar een pakket dat optimaal zal bijdragen aan een geslaagde dag of avond is daarbij ons uitgangspunt.

Korte lijnen en directe betrokkenheid betekenen snelle beslissingen en onmiddellijk kunnen inspelen op elke denkbare situatie. Belangrijk, zodat u als organisator van evenementen een flexibele partner vindt, die oplossingen biedt bij de vaak moeilijk voorspelbare onderdelen van de organisatie.
Heeft u plannen of wilt u een activiteit of evenement organiseren informeert u dan gerust eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden want Podesta Event Supplies biedt u wat u nodig heeft!

 

Podesta nieuws