Incentives

Geniet van Uw incentive, één om nooit te vergeten!

Voor uw gemak, alles onder één dak.
spo1De reisleiders en –begeleiders van Podesta Event Supplies zijn al sinds enige tijd gespecialiseerd op het gebied van incentives op maat:

  • Cultuur en vertier (verken de voormalige DDR en geniet van de prachtige cultuur en natuur)
  • Golfreizen (Nederland, Duitsland, Portugal)
  • Onthaasten op Vlieland (met activiteiten en reisbegeleiding)
  • Fun and action in Nederland, Duitsland en België
  • Rijnreizen

Leef je uit en geniet van all-in arrangementen

Dit zijn een aantal onderdelen van de door Podesta Event Supplies verzorgde akties. Vraag naar onze mogelijkheden en uiteraard de incentives op maat. Samen met u zullen wij dan een programma samenstellen, waarbij het u aan niets zal ontbreken.

spo3Groepsreizen
Onder leiding van onze ervaren reisleiders / organisatoren van eendaagse of meerdaagse arrangementen genieten in binnen en buitenland.

Fun and action
Beleef onze sportieve, actieve, culturele (thema)dagen van klein tot groot met voor ieder wat wils.

Incentive reizen
spo2Speciaal voor bedrijven, clubs en overige gezelschappen in accommodaties met uitgelezen faciliteiten. Naast de perfecte lokatie om b.v. te vergaderen hebben wij uitgebreide recreatiemogelijkheden voor de bij uw bedrijf passende activiteiten. Het succes van Podesta Event Supplies is te danken aan de zeer ervaren medewerkers en de geselecteerde partners  werkzaam in de diverse lokaties. Geef ons de gelegenheid om u als beginnende of als gevorderde “incentive groep”, in een ontspannen sfeer, eventueel werk en ontspanning te laten combineren.