Entertainment

Uw party en ons entertainment!

Bent u op zoek naar de juiste invulling voor uw evenement op het gebied van sport en recreatie?
Kom dan naar ons voor het totale en / of medemanagement.

Artiesten, bands, musicibed1
Jarenlange ervaring en interesse voor elk detail geeft Podesta Event Supplies het voorrecht om met uitverkoren bands artiesten en musici in haar bestand te mogen werken. Dit geeft u de gelegenheid de passende muzikale invulling uit te zoeken om uw feest tot een sprankelende party te laten worden.

 

 

Bedrijfsfeestenbed2
Podesta Event Supplies is er voor iedereen. Van een klein verjaardagsfeestje tot bruisende discoparty’s. Van intiem personeelsfeest tot spectaculaire productpresentaties met vele duizenden bezoekers. In tenten, uitgezochte locaties, in de buitenlucht, in het buitenland met of zonder complete catering, in verschillende thema’s, één woord van u en wij verzorgen de perfecte uitvoering.

 

Kinderentertainmentbed3
Geniet van onze  kindershows,  clowns op locatie, goochelaars, luchtkussens, attracties en traktaties. Gezien de jarenlange omgang met kinderen en de kwaliteit van onze activiteiten durven wij te stellen dat het de kinderen aan niets zal ontbreken. Podesta Event Supplies, ook voor de veilige omgang met uw kinderen tijdens uw evenement.

 

Openingenbed1
Uw (bedrijfs)opening de publiekstrekker van de eeuw? Wij verzorgen Uw openingen van A tot Z met b.v.  vuurwerk, eyecatchers, entertainment, catering, presentatoren, passend in het thema en natuurlijk bij uw bedrijf.

 

 

Winkelpromotiew1
Voor de speciale feestdagen, vakantiedagen en open dagen regelen wij tal van  publiekstrekkers voor u. Speciale animatietypetjes, straattheater, straatorkesten en artiesten, promotieteams, ludieke uitdeelacties, traktaties, sport- en spelshows, een waar arsenaal aan activiteiten om uw bedrijf, winkelcentra of -vereniging bij uw klanten te promoten.

 

Sportieve activiteitenbed4
Sportieve gala’s, (kinder)zeskampen, outdoor activiteiten zoals slipcursus, zeilen,  of diepzee duiken in het buitenland. Podesta Event Supplies  is er voor alle evenementen met een sportieve inslag. Teambuilding, informele omgang met collega’s, beleving van niet alledaagse activiteiten zijn enkele van onze steunpilaren voor uw evenement op sportief hoog niveau. Voeg daarbij de meer dan professionele begeleiding en u kunt al bij aanvang terugzien op een prachtig evenement.